Kirpputori

MAJATALO OSULAN KIRPPUTORIN SÄÄNNÖT JA OHJEET

Majatalo Osulan alakertaan avataan maanantaina 1.3.2021 itsepalvelukirpputori joka on avoinna joka päivä. Tule tekemään löytöjä tai varaa pöytä omille tuotteille. Tutustu kirpparin sääntöihin ja ohjeistuksiin josta löydät myös pöytäpaikkojen kartan ja paikkojen koon sekä hinnat. Jos jotain kysyttävää niin ota yhteyttä 044 5509364 (Mervi)


KIRPPUTORIN YHTEYSTIEDOT

Majatalo Osula

Tuovilanlahdentie 100

71775 Tuovilanlahti

Puhelin. 040 1977384 (toimisto) tai 044 5509364 (Mervi)


KIRPPUTORIN AUKIOLOAJAT

Kirpputorin aukioloajat noudattavat Majatalo Osulan virallisia aukioloaikoja. Aukioloajat ovat keskiviikko - sunnuntai klo. 11.00 - 16.00.

HINTALAPUN TEKSTI: 

Hintalapussa täytyy näkyä tuotteen HINTA JA PAIKKANUMERO.

MYYNNIN ALOITUS JA TAVARAN TUONTI:

Pöytävuokra-aika on Keskiviikko - Sunnuntai ja pöydän vuokra-aika alkaa aina viikon keskiviikko aamusta
Voit tuoda tavarat myyntiin myyntiaikaa edeltävänä iltana seuraavasti:                                SUNNUNTAINA
 klo 18:00 - 20:00

Tavaroita voi myös tuoda ja täydentää myyntipaikkaasi aukioloaikojemme puitteissa.
Kaikki tuotteet tulee sopia myyntipaikkasi sisäpuolelle. Poistamme kaikki myyntipaikan ulkopuolella olevat tuotteet myynnistä.

MYYNNIN LOPETUS sekä TILITYKSET:

Kun pöytävuokra aikasi päättyy, niin pöytäsi tulee olla tyhjennettynä seuraavasti:            SUNNUNTAINA klo 18.00 mennessä

ILMOITTAUDU AINA KASSALLE ENNEN MYYNTIPAIKAN TYHJENNYSTÄ. Tilitys tehdään laskulla ilmoittamallesi tilinumerolle. Hintalaput ovat haettavissa Majatalo Osulan kahviosta tilityksen jälkeen.

Tilitys tehdään 14 vuorokauden kuluessa.

TARKASTA aina kaikki pöytäsi tuotteet, jotka viet pois. Pöydissä on usein myös muiden tavaraa. Nämä seikkailevat tuotteet voi palauttaa niille kuuluviin pöytiin tai vaihtoehtoisesti toimittaa ne kassalle.
Myyntipaikkasi tulee olla tyhjä tuotteista, kun poistut Majatalo Osulasta.

MIKÄLI UNOHDAT TULLA TYHJENTÄMÄÄN PAIKKASI:

Veloitamme tyhjennyksestä aina 20 € maksun.

KADONNEET TUOTTEET ja EPÄSELVÄT TUOTTEET:

Mikäli tuotteesta ei löydy hintalappua, se viedään aina epäselviin.
Muista käydä tarkistamassa epäselvienosasto useasti myyntiajan aikana, kuitenkin viimeistään myyntiaikasi loputtua.

MIKÄLI TUOTTEESI ON HUKASSA? 

Tarkasta aina ensimmäisenä epäselvienosasto, jos hintalappu on irronnut.
Tuote on myös voinut olla sovituksessa tai se voi olla jonkun muun pöydässä.

MYYJÄN VASTUU: 

Paikan vuokraaja eli myyjä vastaa AINA myyntiin tuomistaan tavaroistaan.
Majatalo Osula ei ole vastuussa kadonneista tai varastetuista tuotteista. Toimimme myyntipaikkojen vuokraajana ja rahaliikenteen hoitajina.

Kirpputorisalissamme ei ole erillistä valvontaa eikä varashälyttimiä, vaan toimintamme perustuu uskoon ihmisten rehellisyyteen. ÄLÄ tuo myyntiin sellaista tavaraa, joka vaatisi hälyttimen kuten mm. arvokkaita esineitä.

MEILLÄ EI SAA MYYDÄ: 

Piraattituotteita, aikuisviihdettä, tupakkatuotteita tai niihin rinnastettavia tuotteita, luvan varaisia ampuma-aseita, elintarvikkeita, alkoholia, lääkkeitä, huonekasveja, pilaantuvia tuotteita, voimakkaasti haisevia (esim. bensa) tai likaisia tuotteita. Viallisten sähkölaitteiden myynti on myös kielletty.

Kaikkien myytävien tuotteiden pitää olla aina kunnossa ja testattuja tai jos näin ei ole, niin siitä pitää olla selkeä maininta hintalapussa tai erillisellä lapulla kiinni tuotteessa.
Tuomalla tuotteesi meille myyntiin, vakuutat samalla, että myytävät tavarat ovat sinun omia ja laillisesti sinun myytävissä olevia.

VARAUKSEN MUUTOKSET:

Mikäli haluat tehdä muutoksia varaukseesi, ota aina yhteyttä Majatalo Osulaan joko käymällä tai soittamalla puhelinnumeroon 040 1977384 (toimisto) tai 044 5509364 (Mervi)

PAIKKAVUOKRAMME:

Paikkakoko: 80 cm, 6 €/viikko (Ke-Su)
Paikkakoko: 100 cm, 8 €/viikko (Ke-Su)
Paikkakoko: 120 cm, 10 €/viikko (Ke-Su)

PAIKKAVUOKRAN MAKSU: 

Vuokramaksu maksetaan paikkaa vuokrattaessa etukäteen Majatalo Osulan kahvion kassaan valitsemasi pöytäkoon ja vuokra-ajan mukaan.

MYYNTIPAIKAN VUOKRA-AIKA:

Myyntipaikkasi vuokra-aika on 1-4 viikkoa ja maksimi vuokra-aika yhtäjaksoisesti on 4 viikkoa. Näin varmistamme, että suuren kysynnän vuoksi kaikilla on mahdollisuus saada myyntipaikka.


Myyntipaikkakartta